

تجهیزات پزشکی مورد نیاز انتقال بیمار از آی سی یو به منزل
- آپادانا سیوند
- بدون دیدگاه
انتقال بیمار از آی سی یو به منزل
پس از اینکه مدت زمان لازم برای مراقبت از بیمار در بخش آی سی یو به پایان رسید، ادامه درمان میتواند در خانه انجام شود. همچنین، اگر مدت زمان بستری شدن در آی سی یو طولانی شود اما بیمار زمان بیشتری برای درمان نیاز داشته باشد، فرآیند درمان برای او و خانواده اش خسته کننده شده و شاید بخواهند بیمار خود را زودتر از بیمارستان ترخیص نمایند. در این صورت با تامین دستگاههای پزشکی مورد نیاز، میتوان بیمار را به منزل منتقل کرده و نظارت و مراقبت درمانی از او را در منزل دنبال کرد.
اما مسئله ای که وجود دارد این است که علائم حیاتی این دسته از بیماران باید به صورت مرتب اندازه گیری شود تا اگر شرایط خطرناکی به وجود آمد، اقدامات به موقع انجام شود. همه تجهیزات موجود در بخش آی سی یو بیمارستان در منزل نیز قابل راه اندازی هستند؛ بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
قدم بعدی چگونگی انتقال بیمار از آی سی یو به منزل است. همچنین، بیمار به یک پرستار متخصص نیاز دارد تا به طور مرتب وضعیت سلامتی او را بررسی کرده و در صورت نیاز، اقدامات درمانی لازم را انجام دهد.
برای انتقال بیمار خود از آی سی یو به منزل میتوانید از مراکز ارائه دهنده خدمات پرستاری کمک بگیرید. این مراکز امکانات و تجهیزات لازم برای نظارت و کنترل نشانههای حیاتی بیمار و سلامتی او را در اختیار دارند. آنها با اعزام پرسنل درمان متخصص به همراه دستگاههای پزشکی مورد نیاز، بیمار را با نظارت و مراقبت کامل به خانه میبرند.
آشنایی با تجهیزات بخش آی سی یو
بیمارانی که به خدمات آی سی یو در منزل نیاز دارند، باید به تجهیزاتی مانند مانیتور قلب، ونتیلاتور، شبکه ای از لولههای داخل وریدی، لولههای تغذیه، تجهیزات پایشگر مداوم فعالیت کارکرد بدن، درنها و کاتترها، ست سرم و میکروست، پمپ سرنگ و دیگر موارد دسترسی داشته باشند. همچپنین، بیمار به داروهایی برای درمان عوارض اولیه ناشی از بستری شدن نیاز دارد. در ادامه به معرفی برخی از تجهیزات رایج موجود در بخش آی سی یو خواهیم پرداخت.
دستگاه ساکشن
دستگاه ساکشن یا پمپ تخلیه با استفاده از موتور مکنده، خلط و آلودگیهای موجود در دستگاه تنفسی را مکیده و موجب از بین رفتن هر گونه انسداد در لولههای تنفسمی میشود.
ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی
دستگاه ونتیلاتور یک وسیله تنفس مصنوعی است که به تسهیل تنفس بیماران از راه لوله داخل نای کمک میکند. این یک وسیله ضروری برای بیمارانی است که نمی توانند به راحتی نفس بکشند.
تجهیزات مانتیورینگ علائم حیاتی
برای بیمارانی که نیاز به مراقبت ویژه دارند و قرار است مراقبت از آنها در منزل انجام شود، وجود دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی ضروری است. این دستگاه به صورت مداوم علائم حیاتی بیمار شامل ضربان قلب، فشار خون، اکسیژن خون، دمای بدن و دیگر موارد را نمایش میدهد.
تخت بیمارستانی و تشک مواج
تخت بیمارستانی در انواع دستی یا مکانیکی، نیمه برقی یا تمام برقی تولید شده و به همراه تجهیزات جانبی گوناگونی ارائه میشود. تشک مواج یا تشک زخم بستر برای درمان و پیشگیری زخم بستر کاربرد دارد که بر روی تخت بیمارستانی قرار میگیرد.
دستگاه اکسیژن ساز
دستگاه اکسیژن ساز از طریق تصفیه هوای محیط اکسیژن خالص تولید میکند.
دستگاه کمک تنفسی بای پپ
بای پپ، یک وسیله کمک تنفسی است که برای مدیریت شرایط تنفسی بیمار استفاده میشود.
پالس اکسی متر
پالس اکسی متر یا اکسیژن سنج خون نام دستگاهی است که مقدار اکسیژن خون را اندازه گیری میکند.
فشار سنج
انواع دستگاه فشار سنج بازویی و مچی به صورت دیجیتالی، عقربه ای و جیوه ای وجود دارد.
فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو همواره تلاش کرده است تا تجهیزات مورد نیاز بیمارانی که نیاز به مراقبتهای ویژه پزشکی دارند را با مناسب ترین قیمت ارائه کند.
- آنچه در این مقاله میخوانیم

- ارسال دیدگاه